Forebyggelse af knogleskørhed – Få en sund alderdom

Vidste du, at dine knogler taber styrke og tæthed allerede i 30-årsalderen? Derfor er det vigtigt at tænke fremad, hvis du vil bevare en sund og stærk knoglemasse og undgå knogleskørhed senere i livet.

OsteoStrong® er en ny metode til forebyggelse af knogleskørhed. Ved forebyggelse i form af træning kun 1 gang om ugen stimuleres dine knogler til at danne ny knoglemasse og forebygge knogleskørhed.

Bestil en behandling i OsteoStrong®s center på Østerbro – ring til 71 91 72 21.

Vidste du, at bevægelse kan forebygge knogleskørhed?

Ved forebyggelse af knogleskørhed er to ting vigtige: Dels indtagelse af calcium, D- og K-vitamin, og dels bevægelse. Gåture, løb eller anden motion udsætter knoglerne for en sund belastning, hvilket hjælper dem til at genopbygge knoglemasse og således styrke skelettet.

I OsteoStrong®s centre får du hjælp til effektiv forebyggelse af knogleskørhed i vores træningsmaskiner, som udsætter knoglerne for maksimal belastning med et minimum af anstrengelse eller risiko for skader. Ideelt til dig, som ønsker at opnå målbar styrkelse af dine knogler og forebygge knogleskørhed.

Forebyggelse af knogleskørhed for dig over 50

Kvinder over 50 er særligt udsatte for tab af knoglemasse med konsekvenser for sundheden. Faldulykker går hårdt ud over denne gruppe, fordi knoglerne er mere porøse og lettere brækker, og dertil kommer, at helingsprocessen tager længere tid.

Har du et aktivt liv med regelmæssig bevægelse, er du godt stillet, men hvis du af forskellige årsager ikke har udsat dine knogler for tilstrækkelig belastning, kan du være i farezonen for at udvikle porøse knogler. Start forebyggelse af knogleskørhed i dag med OsteoStrong® og se hurtige resultater.

Bestil en træning hos OsteoStrong®

Prøv selv, hvor let forebyggelse af knogleskørhed med OsteoStrong® er:

  • Du kommer ikke til at svede
  • Træningen er smertefri
  • Du er ikke træt bagefter
  • Ingen ømhed i kroppen næste dag
  • Én behandling pr. uge er nok
  • Behandlingen tager under 10 minutter

Ring til 71 91 72 21 for en træning i vores center på Østerbro, København.