OsteoStrong® – Gør dine knogler stærke!

Flere og flere med knogleskørhed efterspørger alternativ behandling til medicin.

I Danmark lider ca. 550.000 af knogleskørhed, og lidelsen rammer ikke kun ældre kvinder. Knogleskørhed medfører knoglesvækkelse og risiko for knoglebrud.

Med OsteoStrong® har personer med knogleskørhed mulighed for alternativ behandling, som er medicinfri.

Metoden bag behandlingen hedder osteogenisk belastning og bygger på omfattende forskningsresultater inden for behandling af knogleskørhed.

Værd at vide om knogleskørhed og behandling

Det er almindelig kendt, at man skal have calcium, D-vitamin og K-vitamin, men det er mindst lige så vigtigt at belaste knoglerne hyppigt for at styrke dem.

Studier viser, at knogler styrkes ved jævnlig og fokuseret belastning på mere end 4 gange ens kropsvægt. En belastning, som er nærmest umulig at opnå uden stor fysisk anstrengelse og dermed relativ høj risiko for skader – især hvis man lider af svage knogler eller knogleskørhed.

Metoden bag OsteoStrong® er anvendelse af høj statisk belastning i meget kort tid, hvilket gør det muligt at opnå stor belastning med et minimum af anstrengelse.

Træning med OsteoStrong® er en skånsom træningsmetode, som belaster knoglerne med et kontinuerligt tryk i en kortvarig periode. Personalet i OsteoStrong® har sundhedsfaglig baggrund og vil guide dig til den korrekte brug af maskinerne.

Prøv OsteoStrong®

Der er mange fordele ved at styrke skelettet. God knogletæthed giver mindre risiko for knoglebrud og en forbedret balance giver mindre risiko for at falde. OsteoStrong® hjælper både med forbedret knogletæthed og balance.

Maskinerne i behandlingscentret er designet, så du får maksimal effekt uden at bruge ret mange kræfter. Behandlingen stimulerer dannelsen af knoglemasse og styrker dine knogler i ugerne efter behandlingen.

Book en tid til behandling med OsteoStrong® på 71 91 72 21

Intro-session til 199 kr – Klik her