Hvad er Osteostrong

OsteoStrong® er et unikt system til at styrke knogler og skelet.

Knogler skal udsættes for pres og høj belastning for at blive stærkere. Det er velkendt at knogler over til vil adaptere til den belastning som de pålægges – et princip som kaldes osteogenisk belastning. Men det kræver en belastning svarerende til mange gange ens egen kropsvægt før at vores knogleceller rent faktisk responderer. Det kan være nærmest umuligt at opnå – og særligt på sikker vis – hvis man allerede har forringet knoglestyrke.

OsteoStrong har gjort det fysisk umulige muligt for især den gruppe af mennesker, som ikke har mulighed for at lave tung styrketræning fordi det er forbundet med for høj skadesrisiko.

OsteoStrong® er et revolutionerende og patenteret system til at styrke skelettet. Vi udnytter teknologi og den viden man har inden for osteogenisk belastning til at foretage simple øvelser i vores Spectrum maskiner, der over tid vil påvirke dine knogleopbyggende celler til at blive aktive igen.

OsteoStrong hjælper mennesker rundt omkring i hele verden. Ønsker du at læse om teknologien og videnskaben bag OsteoStrong® hos vores amerikanske partnere kan du gøre det her: http://www.osteostrong.me og hos vores skandinaviske naboer her http://www.osteostrong.se