Hvad er OsteoStrong

OsteoStrong® er et unikt system til at styrke knogler og skelet

Knogler skal udsættes for pres og høj belastning for at blive stærkere. Det er velkendt at knogler over til vil adaptere til den belastning som de pålægges – et princip som kaldes osteogenisk belastning. Men det kræver en belastning svarerende til mange gange ens egen kropsvægt før at vores knogleceller rent faktisk responderer. Det kan være nærmest umuligt at opnå – og særligt på sikker vis – hvis man allerede har forringet knoglestyrke.

OsteoStrong har gjort det fysisk umulige muligt for især den gruppe af mennesker, som ikke har mulighed for at lave tung styrketræning fordi det er forbundet med for høj skadesrisiko.

OsteoStrong® er et revolutionerende og patenteret system til at styrke skelettet. Vi udnytter teknologi og den viden man har inden for osteogenisk belastning til at foretage simple øvelser i vores Spectrum maskiner, der over tid vil påvirke dine knogleopbyggende celler til at blive aktive igen.

OsteoStrong hjælper mennesker rundt omkring i hele verden. Ønsker du at læse om teknologien og videnskaben bag OsteoStrong® hos vores amerikanske partnere kan du gøre det her: http://www.osteostrong.me og hos vores skandinaviske naboer her http://www.osteostrong.se

Se videoerne med Dr. John Jaquish – opfinderen bag Spectrum systemet – og bliv lidt klogere på OsteoStrong


 

Opnå stærke knogler med specialiseret osteoporose træning

Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at bekæmpe osteoporose gennem vores specialiserede træningsprogram. Vores metode er baseret på den seneste forskning inden for knoglestyrkelse, og er udviklet til at imødekomme personer med osteoporose.

Hos OsteoStrong forstår vi vigtigheden af ​​at have sunde og stærke knogler for at opretholde en aktiv og uafhængig livsstil. Vores træningsmetode er skræddersyet til at forbedre knogletætheden og reducere risikoen for brud. Vi anvender en unik teknologi, som skånsomt aktiverer dine knogleopbyggende celler.

Vores osteoporose træningsprogram er designet til at være skånsomt og skræddersyet til dine individuelle behov. Vores dygtige instruktører vil vejlede dig gennem hver øvelse for at sikre korrekt udførelse og maksimale fordele. På den måde fokuserer vi på at styrke knogler både i  overkrop, hofte, og rygsøjle samt  at forbedre kropsholdning, generel muskelstyrke og balance.

Når du deltager i vores træningsprogram, kan du forvente en række fordele ud over stærkere knogler. Vores medlemmer fortæller os både om forbedret muskelstyrke og fleksibilitet samt reducerede ledsmerter. Udover de fysiske forandringer, så kan man se frem til et boost af energi og forøget livskvalitet.

Vi ved, at det kan være overvældende at håndtere osteoporose, men med vores specialiserede træningsprogram er du på rette vej til at forbedre din knoglesundhed. Vores instruktører er til for at skabe en tryg og støttende atmosfære, hvor du kan føle dig sikker og motiveret til at nå dine mål.

Tøv ikke med at kontakte os i dag og tilmeld dig OsteoStrong´s osteoporose træningsprogram. Invester i dit knoglehelbred og opnå en stærkere fremtid. Vi ser frem til at hjælpe dig med at opnå en stærkere krop og øget livskvalitet.