HANDELSBETINGELSER

GODT AT VIDE

Virksomhedsoplysninger

Mechanohealth A/S – CVR: 39814862 – Bygstuben 5 – 2950 Vedbæk

Kreditkort-oplysninger og betalingstyper

På vores hjemmeside kan betaling ske med de gængse betalingskort som Dankort, Visa/Dankort, Visa og Mastercard. Vi hæfter for, at alle trækninger fra Mechanohealth A/S jf. vores medlemsbetingelser er i overensstemmelse med din medlemskontrakt. Som medlem er det dit ansvar at det korrekte og gyldige betalingskort er angivet i systemet.

Informationer om dig

Ved oprettelse af en profil og ved køb på hjemmesiden, skal vi bruge forskellige oplysninger for at kunne oprette dig eller registrere dit køb. Dine oplysninger anvendes kun til netop dette. Brugen af dine oplysninger er fortrolig og i overensstemmelse med gældende regler for håndtering af privatpersoners oplysninger. Anvendelse af dine private oplysninger i andre sammenhænge eller med en tredjepart, kan kun ske under forudsætninger af, at du giver dit samtykke hertil.

Ved spørgsmål til ovenstående er du meget velkommen til at kontakte os.

BETINGELSER I FORBINDELSE MED KØB AF PRØVETIME (FOR IKKE-MEDLEMMER)

Køb af prøvetime online
Betaling for en prøvetime på www.osteostrong.online trækkes straks efter dit køb. Prøvetimen er gyldig 2 måneder fra købsdato.

Afbudsregler
Afbud af prøvetime skal ske 24 timer inden starttidspunktet på info@osteostrong.dk eller på telefon 71 91 72 21 (læg en besked, hvis vi ikke tager telefonen). Overholdes tidsfristen ikke, forbeholder vi os retten til ikke at refundere penge for prøvetimen.

Fortrydelsesret/Refundering
Ved online køb af prøvetime er der som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten frafalder dog, når der er booket tid til afholdelse. Hvis man sletter sin tid, 24 timer før sessionen finder sted, ved at kontakte os på info@osteostrong.dk eller på telefon 71917221 (læg en besked, hvis vi ikke tager telefonen), vil man få tilbudt en ny tid.

BETINGELSER I FORBINDELSE MED OPRETTELSE AF MEDLEMSKAB

Alle medlemskaber er løbende medlemskaber og dermed bundet af opsigelsesfristen (se mere under gældende medlemsbetingelser). Alle medlemskaber er personlige og kan ikke overdrages eller deles med andre. Prisen for dit medlemskab afhænger af hvilket medlemskab du vælger og fremgår af den medlemskontrakt du underskriver. Se yderligere om priser på medlemskab HER og eventuelle tilvalg HER.

Personoplysninger i forbindelse med indmeldelse  
Ved indmeldelsen giver du lov til at Mechanohealth A/S må behandle og opbevare oplysninger om dig samt kontakte dig telefonisk, via mail og sms. Dette er en god ide, så vi kan få fat i dig, hvis der fx. sker ændringer i forbindelse med din bookede session.

Mindstebeløb ved oprettelse af medlemskab
Mindstebeløbet ved oprettelse er 250 kr og afhænger af, hvornår på måneden dit medlemskab starter. Der er ingen bindingsperiode den første måned hvor medlemskabet oprettes. Herefter fornyes medlemskabet automatisk den 1. i måneden og kan opsiges inden for de gældende opsigelsesregler – se nedenfor.

Automatisk trækning af dit medlemskab

Ved oprettelse af et medlemskab vil første betaling trækkes i forbindelse med indgåelsen af aftalen – herefter trækkes prisen for det valgte medlemskab automatisk fra medlemmets betalingskort i begyndelsen af hver kalendermåned.

Betaler du kontant, forudbetales der for én måned (depositum, som gælder for opsigelsesmåneden) og for perioden fra oprettelsen til førstkommende måned.

Fortrydelsesret/Refundering af medlemskab  
Der er ikke fortrydelsesret på køb af medlemskab eller klippekort, hvor køb er foretaget i vores fysiske center. Eventuelle resterende klip på udløbne klippekort eller ved ophør af medlemskab, hvor sessioner ikke er afholdt, refunderes ikke og kan ikke overdrages til andre.

Opsigelse af medlemskab  
Løbende måned + 1 måned. Læs mere under medlemsbetingelser HER.

Varighed
Et medlemskab er løbende og fortsættes til det opsiges i henhold til gældende opsigelsesfrist (se mere under medlemsbetingelser HER).

Års-medlemskaber ophører automatisk ved udløb af den periode, der er betalt for. Et nyt års-medlemskab kan efterfølgende købes til den på tidspunktet gældende normalpris. Års-medlemskaber kan ikke opsiges før endt periode og der refunderes ikke herfor. Sættes medlemskabet på pause, forlænges medlemskabet med de antal måneder (max 3 mdr), som pausen varede.

Ændringer eller kampagner

OsteoStrong forbeholder sig retten til at foretage ændringer i udbud/tilbud, åbningstider og i medlemsbetingelser og priser med et varsel på 30 dage. Det kan eksempelvis være for at køre kampagner i kortere perioder. Det medlemskab, du allerede ejer og bruger, gælder for den angivne periode og kan ikke ændres.

Ferie/Lukkedage

Der kan i ferieperioder forekomme reduceret udbud af tider – der kompenseres ikke herfor. Vi holder lukket søndage og de gængse helligdage. Hvis Drop-in falder på en helligdag, vil vi tilbyde en anden dag i ugen. Hold dig altid opdateret i bookingssystemet, så du er sikker på, at du har den senest opdaterede plan. Ved lukning pga sygdom ydes der ikke kompensation.