HANDELSBETINGELSER

GODT AT VIDE

Virksomhedsoplysninger

Mechanohealth A/S

CVR: 39814862

Bygstuben 5

2950 Vedbæk

Kreditkort-oplysninger og betalingstyper

På vores hjemmeside kan betaling ske med de gængse betalingskort som Dankort, Visa/Dankort, Visa og Mastercard. Vi hæfter for, at alle trækninger fra Mechanohealth A/S jf. vores medlemsbetingelser er i overensstemmelse med din medlemskontrakt. Som medlem er det dit ansvar at det korrekte og gyldige betalingskort er angivet i systemet.

Informationer om dig

Ved oprettelse af en profil og ved køb på hjemmesiden, skal vi bruge forskellige oplysninger for at kunne oprette dig eller registrere dit køb. Dine oplysninger anvendes kun til netop dette. Brugen af dine oplysninger er fortrolig og i overensstemmelse med gældende regler for håndtering af privatpersoners oplysninger. Anvendelse af dine private oplysninger i andre sammenhænge eller med en tredjepart, kan kun ske under forudsætninger af, at du giver dit samtykke hertil.

Ved spørgsmål til ovenstående er du meget velkommen til at kontakte os.

Ansvar

Al træning og ophold i OsteoStrongs lokaler sker på eget ansvar. Dette gælder både for vores medlemmer og gæster af huset. Du er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i centerets aktiviteter. Er du i tvivl, så tjek med din læge. I OsteoStrong påtager vi os ikke ansvar for dine personlige ejendele.

BETINGELSER I FORBINDELSE MED INTRO-SESSION (FØR DU ER BLEVET MEDLEM)

Køb af intro-session online
Betaling for en intro-session trækkes straks efter dit køb. Intro-sessionen er gyldig 2 måneder fra købsdato.

Afbudsregler
Afbud af intro-session skal ske 24 timer inden starttidspunktet.

Fortrydelsesret/Refundering
Ved køb af introsession over internettet er der som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten frafalder dog, når der er booket en tid til afholdelse. Hvis man sletter sin introsession 24 timer før sessionen finder sted ved at kontakte os på info@osteostrong.dk eller pr telefon 71917221, vil man få tilbudt ny tid til intro-session. Overholdes tidsfristen ikke, forbeholder vi os retten til ikke at refundere prisen på din intro-session eller tilmed tilbyde en ny tid.

BETINGELSER I FORBINDELSE MED MEDLEMSKAB

Alle medlemskaber er løbende medlemskaber og dermed bundet af opsigelsesfristen (se mere under gældende medlemsbetingelser). Alle medlemskaber er personlige og kan ikke overdrages eller deles med andre. Prisen for dit medlemskab afhænger af hvilket medlemskab du vælger og fremgår af den medlemskontrakt du underskriver. Se yderligere om priser på medlemskab og diverse tilvalg på hjemmesiden.

Personoplysninger i forbindelse med indmeldelse  
Ved indmeldelsen giver du lov til at Mechanohealth A/S må behandle og opbevare oplysninger om dig samt kontakte dig telefonisk, via mail og sms. Dette er en god ide, så vi kan få fat i dig, hvis der sker ændringer i forbindelse med din bookede session.

Mindstebeløb ved oprettelse af medlemskab
Mindstebeløbet ved oprettelse er 250 kr. Der er ingen bindingsperiode den pågældende måned man har oprettet i medlemskab i medmindre andet aftales.  Herefter fornys medlemskabet automatisk og kan opsiges inden for de gældende opsigelsesregler.

Automatisk trækning af dit medlemskab

Ved oprettelse af et medlemskab vil første betaling trækkes i forbindelse med indgåelsen af aftalen – herefter trækkes prisen for det valgte medlemskab automatisk fra medlemmets betalingskort i begyndelsen af hver kalendermåned.

Betaler du kontant, forudbetales der for én måned (depositum) og for perioden fra oprettelsen til førstkommende måned.

Fortrydelsesret/Refundering af medlemskab  
Der er ikke fortrydelsesret på køb af evt. klippekort eller medlemskab, hvor køb er foretaget i vores fysiske center. Evt. resterende klip på udløbne klippekort eller ved ophør af medlemskab, hvor sessioner ikke er afholdt, refunderes ikke og kan ikke overdrages til andre.

Varighed
Et medlemskab er løbende og fortsættes til det opsiges i henhold til gældende opsigelsesfrist (se mere under medlemsbetingelser).

Årsmedlemskaber ophører automatisk ved udløb af den periode, der er betalt for. Et nyt årsmedlemskab kan efterfølgende købes til den på tidspunktet gældende normalpris. Årsmedlemskaber kan ikke opsiges før endt periode og der refunderes ikke herfor.

Ændringer eller kampagner

OsteoStrong forbeholder sig retten til at foretage ændringer i udbud/tilbud, åbningstider og i medlemsbetingelser og priser med et varsel på 30 dage. Det kan eksempelvis være for at køre kampagner i kortere perioder. Det medlemskab, du allerede ejer og bruger, gælder for den angivne periode og kan ikke ændres.

Ferie/Lukkedage

Der kan i ferieperioder forekomme reduceret udbud af tider – der kompenseres ikke herfor. Vi holder lukket søndage og de gængse helligdage. Hvis Drop-in falder på en helligdag, vil vi tilbyde en anden dag i ugen. Hold dig altid opdateret i bookingssystemet, så du er sikker på, at du har den senest opdaterede plan. Ved lukning pga sygdom ydes der ikke kompensation.