Smerter ved sammenfald i ryggen

Lider du af smerter i ryggen? Sammenfald i ryggen er desværre en almindelig lidelse hos ældre personer og kan give store smerter. I ryggen er den store ryghvirvel med til at stabilisere kroppen, men knogleskørhed kan forårsage smertefulde brud på rygsøjlen.

Kuren mod smerter ved sammenfald i ryggen er øvelser og bevægelse – ikke at blive liggende i sengen. Ved disse rygsmerter kan behandling med OsteoStrong® både lindre og genopbygge. Læs mere om OsteoStrong® her på siden og prøv en behandling i vores center på Østerbro eller i Aarhus – bestil prøvetid her.

Knogleskørhed og smerter ved sammenfald i ryggen

Når knoglerne mister styrke og tæthed, øges risikoen for sammenfald i ryggen. Effektiv behandling til at afhjælpe smerter i ryggen med denne årsag har vist sig at være bevægelse fremfor stilstand.

Knoglerne styrkes og stimuleres til at gendanne knoglevæv, når man udsætter dem for belastning i form af pres. Som patient med sammenfald i ryggen kan øvelser og bevægelse være smertefuldt og anstrengende. Her er OsteoStrong® en metode, som hverken er fysisk hård, tager lang tid eller indebærer risiko for skader. Ideelt til dig med smerter på grund af sammenfald i ryggen.

Kom dine rygsmerter til livs med skånsom behandling

Når lægen anbefaler motion og bevægelse mod sammenfald i ryggen, kan det synes uoverskueligt, både hvad angår kræfter og tid. OsteoStrong® løser disse forhindringer ved at tilbyde skånsom, tidsbesparende og effektiv belastning af knoglerne.

Metoden udsætter kort fortalt dine knogler for maksimalt pres med minimal anstrengelse fra dig. De specialdesignede maskiner kommer hele skelettet rundt på under ti minutter – uden at du behøver omklædning eller kommer til at svede.

Undgå sammenfald i ryggen ved korrekt træning

Korrekt træning er også den bedste måde at forebygge nye sammenfald i ryggen. Ved træning med OsteoStrong® styrker du muskulaturen i ryggen, som gør din ryg mere modstandsdygtig i fremtiden. Træning med OsteoStrong® er en rigtig god investering i dit helbred og din fremtid, hvis du gerne vil undgå sammenfald i ryggen.

OsteoStrong®s specialuddannede personale sikrer korrekt indstilling af maskinerne til dine behov og overvåger måling og fremskridt af din knoglestyrke, behandling for behandling. Dine rygsmerter vil aftage og knoglerne styrkes ved regelmæssig behandling med OsteoStrong®. Prøv selv – ring 71 91 72 21 for tidsbestilling.

Hvis du ønsker at læse mere om sammenfald i ryggen, kan du læse mere her.