Lider du af osteopeni? Styrk knoglerne med effektiv behandling

Er du diagnosticeret med osteopeni, altså lav knogletæthed? Så kan du selv gøre en effektiv indsats for at styrke knoglerne og modvirke, at osteopenien udvikler sig til osteoporose (knogleskørhed).

OsteoStrong® er en mulighed for dig, som har osteopeni, til effektiv behandling og styrkelse af svage knogler. Træning én gang om ugen er nok til at opnå målbare resultater på få måneder.
Bestil tid til osteopeni behanding i OsteoStrong®s center på Østerbro ved at ringe 71 91 72 21.

Fakta om osteopeni – lav knogletæthed

Kvinder over 50 år er særligt udsatte for osteopeni. Betegnelsen dækker over en tilstand af lav knogletæthed, som ikke er så udtalt som tilfældet er ved osteoporose.
Ved osteopeni bliver knogler porøse og skrøbelige, så man har større risiko for at få knoglebrud f.eks. ved fald.

Osteopeni behøver ikke føre til osteoporose. Forebyggelse i form af sund kost med de nødvendige vitaminer og mineraler (K- og D-vitamin samt calcium) og regelmæssig motion er faktorer, som kan mindske nedbrydningen af knoglerne.

infographic-balancer-test

Fordele ved OsteoStrong®

I OsteoStrong®s centre styrker du knoglerne på en måde, som adskiller sig fra almindelig fysisk træning på flere punkter:

  • Du kommer ikke til at svede
  • Træningen er smertefri
  • Du er ikke træt eller øm bagefter
  • Én behandling pr. uge er nok
  • Behandlingen tager under 10 minutter

Udover at styrke knoglerne og modvirke, at osteopeni udvikler sig til osteoporose , får man bedre balance og en rankere kropsholdning. Sammen med målbar forøgelse af knogletætheden giver denne behandling et stærkt værn mod faldulykker og knoglebrud, som kan have store konsekvenser for helbredet og livskvaliteten.

Få mere at vide om forebyggelse af osteopeni med OsteoStrong®

Læs mere om metoden bag den unikke OsteoStrong® behandling her, eller ring til os på telefon 71 91 72 21 for mere information og tidsbestilling.