Genoptræning

Faldulykker med knoglebrud til følge er desværre udbredt blandt den ældre del af befolkningen. Restitution og genoptræningsforløb er en langstrakt proces, men nu er der godt nyt til dig, som har brug for genoptræning efter hoftebrud, brækket håndled eller ankel.

OsteoStrong® er en banebrydende metode til styrkelse af skelettet. Ved behandling én gang om ugen stimuleres dannelsen af ny knoglemasse og dermed heler f.eks. lårbensbrud hurtigere.

Bestil tid til genoptræning af f.eks. håndled eller ankel i OsteoStrong®s center på Østerbro ved at ringe på telefon 71 91 72 21.

Lårbensbrud, brækket håndled eller ankel? Genoptræningsforløb med OsteoStrong®

Har man været så uheldig at brække en eller flere knogler ved fald, er genoptræning af f.eks. håndled, ankel eller efter hoftebrud vigtigt for at komme tilbage til normalt funktionsniveau.
Det kan være både anstrengende og tidskrævende med genoptræning og i det hele taget opstart af fysisk aktivitet efter skader, men med OsteoStrong® får du en effektiv træningsform, som kun tager 10 minutter om ugen og er ganske smertefri.

Behandlingen kræver ikke omklædning hverken før eller efter besøget i centeret, hvor vores specialuddannede instruktører guider dig gennem genoptræning.

OsteoStrong® genoptræning ved udskiftning af hofte eller knæ

Står du over for at skulle have ny hofte eller nye knæ? Hvis et kirurgisk indgreb er uundgåeligt så er det stadig ikke for sent at bruge OsteoStrong® efterfølgende til at hjælpe med styrkelse af knogler, sener og ledbånd omkring det beskadigede led, både før og efter operationen. Det er naturligvis vigtigt at få egen læge til at erklære dig genoptræningsparat.

Vores genoptræningsforløb blevet skræddersyet til dine behov, så du hurtigst muligt kan vende tilbage til den normale hverdag.

Vil du vide mere om genoptræning af håndled, ankel eller efter hoftebrud?

Du er meget velkommen til at kontakte os på Østerbro for at høre mere om, hvordan OsteoStrong® letter genoptræning af håndled, ankel eller hoften. Ring på telefon 71 91 72 21 og få en snak med teamet om, hvordan OsteoStrong® kan hjælpe dig med genoptræning af skelettet efter brud eller operation.