Genoptræning af håndled – styrk knoglerne

Faldulykker med knoglebrud til følge er desværre udbredt blandt den ældre del af befolkningen. Restitution og genoptræning er en langstrakt proces, men nu er der godt nyt til dig, som har brug for genoptræning efter hoftebrud, brækket håndled eller ankel.

OsteoStrong® er en banebrydende metode til styrkelse af knoglerne. Ved behandling én gang om ugen stimuleres dannelsen af knoglemasse, så knoglerne styrkes og dermed heler f.eks. lårbensbrud hurtigere.

Bestil tid til genoptræning af f.eks. håndled eller ankel i OsteoStrong®s center på Østerbro ved at ringe på telefon [wsb_phone].

Lårbensbrud, brækket håndled eller ankel? Genoptræning med OsteoStrong®

Har man været så uheldig at brække knoglerne ved fald, er genoptræning af f.eks. håndled, ankel eller efter hoftebrud vigtigt for at komme tilbage til normalt funktionsniveau.
Det kan være både anstrengende og tidskrævende at gennemføre genoptræningen, f.eks. efter et hoftebrud, men med OsteoStrong® er det smertefrit at styrke knoglerne – og så tager det oven i købet kun 10 minutter om ugen at udføre træningen.

Behandlingen kræver ikke omklædning hverken før eller efter besøget i klinikken, hvor specialuddannet personale guider klienten gennem genoptræning.
Læs mere om metoden bag OsteoStrong® her

OsteoStrong® behandling ved udskiftning af hofte eller knæ

Står du over for at skulle have ny hofte eller nye knæ? OsteoStrong® hjælper med styrkelse af knoglerne omkring det beskadigede led, både før og efter operationen.
Vi tilråder dog at spørge egen læge til råds, inden man påbegynder behandling med OsteoStrong® som forberedelse inden eller genoptræning efter det kirurgiske indgreb.

Vil du vide mere om genoptræning af håndled, ankel eller efter hoftebrud?

Du er meget velkommen til at kontakte klinikken på Østerbro for at høre mere om, hvordan OsteoStrong® letter genoptræning af håndled, ankel eller hoften. Ring på telefon [wsb_phone] og få en snak med teamet om, hvordan OsteoStrong® kan hjælpe dig med genoptræning af knoglerne efter brud eller operation.