Mød teamet

I OsteoStrong er vi et lille, velfungerende team med stor praktisk erfaring og uddannelser lige fra fysioterapeut, psykomotorisk terapeut, smerteterapeut og human fysiologi. Alle vores instruktører har bestået kursus i Spectrum teknologien.

Kirsten

Stifter og medejer af OsteoStrong Danmark. Uddannelse: Cand Polyt, Ph.D. Bioteknologi.


Casper

Centerleder i OsteoStrong. Casper er uddannet personlig træner, smerteterapeut og kostvejleder med stor erfaring inden for fysisk træning.


Asger

Asger er uddannet kropsterapeut og har årelang erfaring med kroppens fysiologi og effekten af hård fysisk træning.


Hilde

Hilde har en bachelor i idrætsvidenskab fra Lillehammer, Norge, og er uddannet personlig træner med øje for både mental og fysisk sundhed.


Anna

Anna er snart færdiguddannet som human fysiolog fra Københavns Universitet. Hun er uddannet fitnessinstruktør med særligt henblik på hvordan kost og træning sammen påvirker kroppen.


Kristoffer

Kristoffer studerer idræt og fysisk aktivitet på Københavns Universitet. Han interesserer sig særligt for fysisk trænings indvirkning på kroppen og som behandling af forskellige livsstilssygdomme.

Charlotte

Charlotte er uddannet Cand Scient i idræt fra 2019 og kommer med bred erfaring indenfor sundheds- og idrætsområdet.  Charlotte er i øjeblikket på barsel.


Signe

Signe er uddannet fysioterapeut fra Metropol i 2019. Signe er i øjeblikket på barsel.